ΠΡΟΕΤ Α.Ε. ΣΠΙΤΙ & ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Κατοικίες

Άνεση, λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική και εμπειρία συνδιάζονται για να σας προσφέρουν το σπίτι που ονειρεύεστε.

Διώροφη κατοικία 120,96 m2 - Πλάκα Κερατέας Διώροφη κατοικία 162,87 m2 - Σχοινιάς Αττικής Διώροφες ανεξάρτητες κατοικίες 72,18 m2 (ΒΕ-ΠΡΟ) - Μαρμάρι Εύβοιας Διώροφη κατοικία 87,00 m2 - Έκθεση HELEXPO 2010
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Στην μεγάλη σας απόφαση να επενδύσετε στην κατασκευή μιας μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είμαστε δίπλα σας και σας εξασφαλίζουμε σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, ποιότητα και αντοχή στην κατασκευή καθώς και άψογη συνεργασία καθ'όλην την διάρκεια του έργου, με συνέπεια πάντα στον χρόνο παράδοσης.

Το τμήμα Μελετών της εταιρείας μας αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου την σχεδίαση της κατοικίας σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ή την προσαρμογή στο σύστημα της προκατασκευής της οποιασδήποτε υπάρχουσας μελέτης, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες και στις αισθητικές σας ευαισθησίες. Λαμβάνοντας υπόψην τις απαιτήσεις σας, σχεδιάζονται όλες οι λεπτομέρειες των Η/Μ εγκαταστάσεων και συντάσσονται τα αναλυτικά κατασκευαστικά σχέδια για την παραγωγή των προκατασκευασμένων στοιχείων.

Τέλος, εφ'όσον το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε την σύνταξη του φακέλου, την διεκπεραίωση και την έκδοση της οικοδομικής αδείας της κατοικίας σας.

Τα προκατασκευασμένα σπίτια μας απο οπλισμένο σκυρόδεμα πλεονεκτούν διότι:

  • Διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, όπως υψηλό βαθμό θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, υγρομόνωσης και πυρασφάλειας.
  • Έχουν προκαθορισμένο κόστος και σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης.
  • Διαθέτουν σύγχρονο, ευέλικτο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής ο οποίος μπορεί να καλύψει πληθώρα αρχιτεκτονικών λύσεων.
  • Είναι 100% αντισεισμικές χάρη στην εφαρμοσμένη τεχνολογία οπλισμένου σκυροδέματος.
  • Σας απαλλάσουν απο το άγχος επιλογής εργολάβων και επίβλεψη της κατασκευής του σπιτίου σας.

Στις κατοικίες και στα σπίτια εφαρμόζεται το σύστημα μεταφερόμενης βαρέως τύπου προκατασκευής, ή το σύστημα προκατασκευής με φέροντα τοιχεία και πρόπλακες, ανάλογα με τη μορφολογία του σχεδιασμού και τις δυνατότητες πρόσβασης που υπάρχουν στο οικόπεδο σας.